Kostnadsfri rådgivning

Utan kostnad och utan förpliktelser bjuder vi på en specialanpassad handlingsplan. Den kan utveckla ditt företag till en plats fylld av modiga talare.

Boka en halvtimmes kostnadsfri rådgivning per telefon. Under ett förutsättningslöst samtal kan du ställa frågor eller ta del av våra erfarenheter från nästan tjugo år som kursledare.

Tillsammans går vi igenom exakt vad som behövs för att du och ditt företag ska bli en modern arbetsplats fylld av ännu modigare talare.

Du väljer själv en tid som passar dig att bli uppringd. Klicka nedan för att komma till vår kalender där du snabbt och enkelt bokar en tid.

Vi blev modigare talare:

Talarskolan är en investering som verkligen har betalat sig. Vi har haft deltagare från alla nivåer, både nybörjare och proffs. Vi har lärt oss att vara tydliga, ta plats på scen och hur vi med kroppsspråket kan skapa förtroende, pondus och få andra att lyssna. På köpet fick vi en massa härliga skratt.

Ulrika Norvenius
Kommunikationschef Öresundskraft

Jag tycker att Frid & Freuds kursledare har en fantastisk förmåga att inte bara ge allmänna råd och utan även individuella och personliga tips. För oss på Cloetta har talarskolan inneburit att hela teamet har fått användbar nytta av dessa kunskaper i vårt dagliga arbete.

Cecilia v. Perglas
Marketing Director Cloetta

Jag har fått en säkerhet som jag inte hade innan. Förr var jag ofta nervös men nu är det inte längre farligt att gå upp och prata inför 30 personer. Talarskolan gav mig konkreta verktyg som jag alltid har med mig – oavsett om jag ska förbereda mig inför en argumentation på jobbet, en presentation eller ett tal på bröllopsfesten.

Lina Brömer
Projektchef Midroc Property

SJÄLVKLART SKA DU BLI EN BÄTTRE TALARE

Jag vill boka in en kostnadsfri rådgivning per telefon!