Talarskola för knäsvaga

Snart är det din tur att tala. Rummet stillnar och alla tittar nyfiket på dig. Plötsligt slås du av hur mycket som står på spel. Det börjar bra, du är väl förberedd och några leenden får dig att slappna av. Du utstrålar en slags avspänd självsäkerhet och det du säger verkar gå fram. När du släpper in frågor känner du dig trygg i din roll. Och den känslan är helt oslagbar.

Vem vill inte bli en mer inspirerande talare? Bakom framgångsrika ledare och skickliga presentationer ligger mycket arbete och övning. Och inte sällan en personlig tränare med både kunskap och lång erfarenhet.

Ibland måste du bara lyckas
Frid & Freuds talarskola har genom åren inte bara varit räddningen för mängder av knäsvaga talare. En ny pondus och ett starkare självförtroende kan även hjälpa dig i karriären. Ibland är ju din förmåga att kommunicera helt avgörande. Oavsett om det gäller säljmöten, föreläsningar, personalmöten eller krisinformation.

Hur fångar Obama och Petra Mede sin publik?
Talarskolan blandar teori med mycket praktik. Det blir övningar och inte sällan en hel del skratt. I teorin tar vi upp allt från klassiska hemligheter, använda av världens stora talare, till skådespelarnas olika knep och tekniker.

Utbildningen syfte

  • Öka din pondus, utstrålning och ditt självförtroende.
  • Förändra hur du uppfattas av kunder och kollegor.
  • Förbättra din information och ditt sätt att lösa uppgifter.
  • Lär dig möta och klara konflikter på jobbet.

Kostnadsfri rådgivning
Här nedan kan du boka en halvtimmes kostnadsfri rådgivning per telefon då du utan några som helst förpliktelser kan resonera, ställa frågor eller ta del av våra erfarenheter från nästan tjugo år som kursledare. Vi går tillsammans igenom vad som behövs för att du och ditt företag ska bli en modern arbetsplats fylld av ännu modigare talare.

SJÄLVKLART SKA DU BLI EN BÄTTRE TALARE

Börja här!